Den som förbarmar sig över den arme, han lånar åt HERREN och får vedergällning av honom för vad gott han har gjort. Ordspråksboken 19:17

Bli ett hjälte!

Bli fadder till ett barn i nöd!

Det finns många nödlidande barn, som lever i extrem fattigdom och som utan hjälp kommer de inte att kunna få ett värdigt liv och ta sig ur fattigdomen. Därför behöver vi faddrar som vill ge dessa barn en hand och följa dem en bit på vägen i deras liv. Många människor har funnit en verklig mening i livet, sedan de blivit faddrar åt ett behövande barn. 
*Bli fadder till ett eller flera barn

*Bli fadder till en verksamhet/ett projekt

*Ge en gåva när du eller någon annan fyller år (Meddela oss gärna namn och adress till jubilaren och dig själv, så skriver vi ett gratulationskort och meddelar vem som gett gåvan).

*Minnesgåva (Istället för blommor kan du ge en gåva till ett projekt. Meddela oss namn och adress till personen du vill att vi ska skicka ett tack till).

*Testamente

*Aktieutdelning
 Läs mer

Frågor om Fadderskap

Här svara vi de vanligaste frågor. Men om du inte hittar svaret på just din fråga så får du gärna kontakta oss.

1. Hur blir man fadder?

Det är enkelt att bli fadder. Fyll bara i dina uppgifter i kontaktformuläret som finns under KONTAKTA OSS och skriv att du vill bli fadder, så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till Mitt Fadderbarn på telefon 0392-10466 eller mejla till info@mittfadderbarn.se. Du kan välja vilket land du vill blir fadder i, ungefär hur gammalt barnet ska vara och om du vill stödja en flicka eller en pojke. Om du inte gör några val väljer Mitt Fadderbarn ut ett barn som just nu väntar på att få en fadder.

2. Hur mycket kostar det att vara fadder?

Frågor och Svar

Min fadder har förändrat mitt liv!

Nu kan jag äntligen prata utan att bli mobbad!

Marcelo föddes med kort tungband vilket påverkade hans tal och på grund av det blev han ofta mobbad av andra barn. Vi visste vad hans problem var för när tandläkaren kom på besök så pratade han med Marcelos mamma och hänvisade henne till ett sjukhus som opererar barn med korta tungband. Men året gick och inget hände tills ett läkarteam från USA skulle komma till landet för att utföra olika typer av operationer gratis för dem som  inte hade råd att bekosta en operation men för det var man tvungen att ta olika prover för att se om han var en bra kandidat för en operation. Fadderhjälpen bekostade de proverna som behövdes, trasnport och mediciner som hans skulle behöva efter operationen. Läs mer